Nach Schwitzerland

Professor doctor Dekker, hoogleraar aan de Brabantse Universiteit, gaat op reis, en hij neemt mee: een tandenborstel, een net pak en een groot ego. Hij trekt naar Bern, in Zwitserland, om een internationaal wetenschappelijk congres bij te wonen. Hij kijkt er heel erg naar uit: de raclette, de frisse lucht, de mooie vergezichten, en de fijne omgang met collega academici. Maar tijdens een intermezzo onderweg slaat het onheil toe.

‘Nach Schwitzerland ontstijgt de academie, en is zowel een aangrijpende als hilarische ode aan de altijd maar weer voortploeterende mens.’

dr. David Peeters
Boekinformatie
ISBN 9789493111615 – NUR 301
Paperback / softback
Eerste druk mei 2021

© 2021 Marc Swerts & Beefcake Publishing
Ontwerp Lennard van de Laar
Portret auteur Frans Lahaye
Foto omslag Edwin de Jongh

Beefcake Publishing
E. Seghersplein 21, B-9000 Gent
www.beefcakepublishing.be

Een inkijkje

Mama had vanmorgen opnieuw bij hem aan tafel gezeten. Na het ontbijt was ze met hem meegelopen naar de voordeur, anders dan anders, en leek ze hem nog even te willen inspecteren. Daarmee had ze een dagelijks ritueel doorbroken. Het bevreemdende van de ochtend werd nog extra gemarkeerd toen ze hem net voor het buitengaan over de wang aaide, alsof ze zich zorgen maakte, gedreven door een dieper moederinstinct. Terwijl hij haar toch niks verteld had.
‘Doe het goed vandaag.’
Op een of andere manier had dat omineus geklonken, passend in een filmscène over een vrijheidsstrijder die net voor zijn finale missie nog snel de zegen krijgt van de mater familias.

Bestel ‘Nach Schwitzerland’ bij Marc (€ 17,50)

Wil jij het boek gesigneerd hebben? Koop het dan persoonlijk bij Marc Swerts of bestel het via onderstaand formulier (zolang de voorraad strekt).